Los Angeles - City of Angels

Jag skrev nyss att en dröm jag har är att tillbringa sommaren i California, och jag tror nog att jag skulle landa i Los Angeles till sist. Där tror jag man kan hitta det mesta: allt från kändisar till shopping. Jag har aldrig varit döär, men jag har läst hyfsat mycket på nätet om staden och allt jag läser verkar vara helt i min smak. Frågan är bara om jag har råd att tillbringa någon längre tid i staden, det verkar inte gratis direkt. Framförallt inte om man vill ha lite fest och flärd också.
 
Jag har svårt att tänka mig att min garderob skulle vara nog flashig, även om jag har riktiga diamanter istället för strass på jeansen ;-). Det skulle bli till att spendera en hel del på nya kläder om jag skulle ta plats i Los Angeles festvimmel. Jag får se till att spela mitt bästa spel och vinna en hel del om jag skall ha en chans att förverkliga denna dröm helt ut. En resa har jag nog möjlighet att skrapa ihop till, men det där med champagne och lyx är en annan fråga.
 
Jag har som jag sa igår bara denna veckan kvar innan semester, men tyvärr blir det ingen sommar i California i år. Det räcker inte plånboken till alls, och jag får nöja mig med någon annan destination. Södertörn kanske. Men jag är glad ändå eftersom jag skall vara ledig. Jag skall faktiskt se till att spela en hel del poker från början för att se om jag kan få ihop en slant till en rktig utlandsemester. Jag tycker att jag är ganska bra, så jag borde ha en bra chans att få ihop semesterkassan. Men man vet aldrig, det kan lika gärna gå åt andra hållet och sluta med att jag förlorar alla de pengar jag har satt in. Men då blir det så, jag hoppas på det bästa.

California summer

Något jag verkligen vill göra någon gång, det är att uppleva sommaren i California. Så många olika serier och filmer man har sett som utspelar sig där, det är något jag verkligen vill uppleva själv någon gång. Deras långa härliga stränder och underbart konstiga människor verkar vara något helt fantastiskt. Det spelar ingen roll om det är uppskruvat på TV, det måste ju ligga något i det hela :-) Ingen rök utan eld helt enkelt.
 
Det här med bloggandet går ju upp och ner verkar det som. Det var två veckor sedan jag skrev om pokersidor, men idag har jag redan hunnit skriva både det ena och det andra. OCH jag har lagt in en liten hälsning för framtiden. Det tyckte jag själv var en ganska bra idé, ocxh jag tror jag kommer göra ett par till liknande inlägg :-) Det blir ju liksom en överraskning till mig själv också.
 
Trots att det är soligt ute har jag idag ingen lust att vara utomhus. Jag trivs bättre framför datorn idag, och då får det bli så.

En vecka kvar

Nu är det bara en enda vecka kvar till semester! En enda ynkapynka vecka innan jag är ledig ett bra tag. Planer har jag många, fler än jag rimligen kan hinna med. Jag vill hinna:
 
  1. Sola
  2. Bada
  3. Resa
  4. Spela poker
  5. Festa
  6. Träffa vänner
  7. Mycket mer
Jag har sedan en tid börjat med min gamla hobby poker igen. Jag skrev en kort rad när jag signade upp på en ny pokersida, och valet blev som sagt Titapoker. Jag har inte tänkt att spela för så stora pengar, men jag har fått upp lite intresse igen. Förr om åren spelade jag massor och tittade faktiskt en hel del på poker på TV. Det var länge sedan nu, men jag kan fortfarande kika lite på klipp från WPT och liknande.
 
Nu laddar jag för sista arbetsveckan!