Bara ett snabbt godnatt

Nu är det dags att krypa till kojs efter en dag med sol, regn och snö. Och blåst som grädden på moset. Konstig dag.
 
Klockan är massor och jag måste studsa i säng nu.
 
Godnatt

Trött oich talanglös

Idag har jag varit riktiugt trött. Det blev ett par glas vin igår och det fick jag betala för idag. Jag sov ovanligt länge och har bara varit inne och slappat framför tv:n hela dagen. Hittade någon ny serie på Netflix som verakr hyfsad. Travellers heter den.
Jag orkade inte riktigt laga någon mat idag, så det blev McDonalds till lunch och Pizza till middag. Vansinnigt nyttig dag alltså.
Idag blir det ingen alkohol alls, så jag hoppas jag är mycket piggare imorgon när jag vaknar. Alkohol och jag funkar inte ihop, jag blir alltid jättedålig av bara ett par glas. De få gånger jag har festat till ordentligt har jag varit sjuk i flea dagar efteråt. Verkligfen inte värt det. Nu är det mer TV på gång.....slötittade lite på Talang tidigare. Fy FAN vilken skit!

Bättre dag idag

Idag har jag haft lite mer energi faktiskt. Jag gillade känslan i luften idag det var varmt om man inte stog i blåsten. Nu kan man känna att våren är nära även om det ligger snö kvar här och där. När jag var liten brukade jag hoppa sönder snö och is på våren för att snabba på. Lite som Idas sommar visa. Kanske var det därfifrån jag fick ideen. Jag kommer faktiskt inte ihåg.
 
Imorgon är det härliga fredag igen. Jag ska inte göra nåt särskillt i helgen men det skall ändå blöi skönt att vara ledig. Hoppas det blir fint väder och varmt så man kan va ute