Mim bästa eftermiddag på länge.

Nu är jag precis hemkommen från vad som måste vara min bästa eftermiddag i år. Flera timmar av långsamt strosande, först i stan och sedan på Djurgården. En kall öl hanns med strax innan dess, på anrika Sture Hof. Visst, fint skall det vara.
 
Nu var jag inte helt själv på stan. Vi var ganska många, och antagligen hade de andra också sin bästa eftermiddag på länge. Så såg det ut om inte annat. Stora gäng av glad människor, nästan ingen var sur eller stressad. Det blir väl annorlunda imorgon, när alla är tillbaka på jobbet. Då är det stränga minen som gäller, inget annat.
 
Jag skall ju också tillbaka till jobbet, men jag kommer minsann vara glad även imorgon. Jag har laddat glädje för en lång tid framöver, så en morgondag klarar jag utan problem. En sån här dag kan man leva på länge, och fler har vi att vänta. Synd att man inte akn sprida ut dem över året, ett par sådana här dagar i November och sen i Februari, det hade smakat det.

Godmorgon

Godmorgon denna underbara dag! Solen lyser och allt är strålande. Man blir på så otroligt bra humör av solen och sommaren.
 
Idag är planen att gå ut och stanna ute resten av dagen. Jag funderar på att åka in till stan och promenera till Djurgården och bara sätta mig i solen och njuta. Kanske ta en kall öl.
 
Det var synd att det var sämre väder igår, men nu är det bra igen. Hoppas det blir lika härligt senare i veckan då det är långledigt. Att få fyra, fem dagar sol och ledighet hade varir perfekt. En minisemester såhär innan sommaren drar igång på allvar. Sist det hände var påsk, och det vra ett tag sedan nu. Man är bortskämd med ledighet på våren. Härligt.

Solen spelar roll

Nu märker man tydligt hur stor roll solen spelar för värmen än så länge. Även om det inte är kallt på något sätt, så är skillnaden mot igår ganska tydlig. Idag är det inte alls lika varmt, även om man visst kan vara ute.
 
Jag är på väg ut nu, ut på en promenad. Jag hade hoppats att solen skulle orka fram, men det har den inte gjort än så länge. Så nu går jag ändå, sol eller inte spelar mindre roll. Det hade varit skönt att känna solen stråla, men jag klarar mig fint ändå. Det blir nog ingen jättepromenad, men någon timme hoppas jag vara ute. Jag sitter still för mycket under veckorna och försöker passa på att röra mig på helgen. Ibland spelar jag badminton också, och på somrarna händer det att jag spelar golf.
 
Nej, nu skall jag koppla ner nätet ett tag och bege mig ut i friska luften. Det tror jag förövrigt är det sättet som nätet spelar in, att vi är ute för lite. Och när vi väl är ute, då är nätet med oss. Med mobilerna i högsta hugg spelar det ingen roll var vi befinner oss - Nätet är alltid där!