Lite om pokersidor

Nu när sommaren är här och ledigheten är nära, då skall jag ta upp min gamla hobby: Poker! Jag har inte spelat på många år, men är nyfiken på att börja igen. Mest eftersom ett par av mina vänner spelar ofta, och jag har lyssnat på deras snack länge nog. Så därför gick jag till pokersidor och skaffade mig ett nytt konto. Jag har inte börjat spela än, men på semestern kommer det antagligen bli ganska mycket onlinepoker.
 
Jag gillar mest att spela "riktig poker", men skall jag ha en chans på deras piokerkvällar måste jag spela mer än så. Att spela på nätet är inte samma sak, men ganska kul ändå. Det som är bra är att det alltid finns spelare, och att det finns olika typer av  spel. Jag gillar stora turneringar om jag har tillräckligt med tid. Det kan ta ganska lång tid om det är många spelare. Det finns ju mindre turneringar som tar en halvtimme typ, men det är inte alls samma sak. Det är de stora turneringarna man har chans till stora vinster. Har man riktig tur man man vina tiotusentals kronor. Det har aldrig hänt mig, så mycket kan jag säga.
 
Idag är det Söndag vilket är tråkigt. Jag skulle kunna spela lite poker förstrås, men jag hade tänkt att ta det på semestern. När jag gör min första insättning vill jag ha chans till insättningsbonusen också. Då måste man spela ganska myckiet poker dagligen, annars har man ingen chans.