Lite om pokersidor

Nu när sommaren är här och ledigheten är nära, då skall jag ta upp min gamla hobby: Poker! Jag har inte spelat på många år, men är nyfiken på att börja igen. Mest eftersom ett par av mina vänner spelar ofta, och jag har lyssnat på deras snack länge nog. Så därför gick jag till pokersidor och skaffade mig ett nytt konto. Jag har inte börjat spela än, men på semestern kommer det antagligen bli ganska mycket onlinepoker.
 
Jag gillar mest att spela "riktig poker", men skall jag ha en chans på deras piokerkvällar måste jag spela mer än så. Att spela på nätet är inte samma sak, men ganska kul ändå. Det som är bra är att det alltid finns spelare, och att det finns olika typer av  spel. Jag gillar stora turneringar om jag har tillräckligt med tid. Det kan ta ganska lång tid om det är många spelare. Det finns ju mindre turneringar som tar en halvtimme typ, men det är inte alls samma sak. Det är de stora turneringarna man har chans till stora vinster. Har man riktig tur man man vina tiotusentals kronor. Det har aldrig hänt mig, så mycket kan jag säga.
 
Idag är det Söndag vilket är tråkigt. Jag skulle kunna spela lite poker förstrås, men jag hade tänkt att ta det på semestern. När jag gör min första insättning vill jag ha chans till insättningsbonusen också. Då måste man spela ganska myckiet poker dagligen, annars har man ingen chans.

V-A-C-A-T-I-O-N

Idag har jag en slapp dag i solen. Jag är bara hemma en kort stund för att hämta lite lunch. Jag gick ut ganska tidigt, och hade tänkt att äta lunch på stan. Men plånboken lämnades hemma, och jag var tvungen att ändra mina planer. Tack och lov hittade jag lite småpengar i bilen så att jag kunde köpa lite dricka, annars hade jag nog svimmat idag. Det är otroligt varmt.
 
 
Så nu har jag fixat mig en macka, tagit med en stor flaska vatten och sett till att minimera risken för att behöva använda offentliga toaletter. Ett väl utfört arbete. Plånboken är med också, men nu är det inte lika viktigt längre. Nu skall jag tillbaka ut i grönskan och njuta av helgen. Men snart, snart är det V-A-C-A-T-I-O-N!
 
Vad gäller Sense8 har jag nu nästan sett klart hela säsong 1. Den är fortfarande riktigt bra, och jag har en julspecial att kolla på mellan säsongerna också. Jag är så sugen på att läsa om serien, men jag är livrädd för spoilers. Jag har redan lyckats läsa tråkiga nyheter, så jag vet redan för mycket.

Sense8 - Wow!

Jag har börjat titta på den otroligt populära serien Sense8 på Netflix. Jag har bara sett ett par avsnitt av första säsongen eftersom jag har varit skeptisk innan. Det var tydligen helt fel för herre i min lilla låda vad den verkar cool.
 
Det handlar om ett gäng personer som har någon form av delat psyke. Åtta stycken är de, vilket är rätt uppenbart om man tänker på titeln. Detta kan vara en av de bästa serierna jag har sett, och om allt fortsätter i samma anda kommer alla mina framtida inlägg vara om Sense8.
 
 
 
Om ni inte redan har sett den kan jag varmt rekommendera att ni gör det. Det är en starkare rekommendation än att läsa min blogg, så ni kan ju ana vilka kvaliteter som döjler sig här bakom. Men skämt åsido är det verkligen en serie som bådar gott, och det finns ju två säsonger att se. Nu har jag inte läst på om andra säsongen, så jag vet inte om den håller måttet - men detta är riktigt, riktigt bra!